Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kiaulės liežuvis
2 kiaulės ausys
1 morka
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
prieskonių
druskos

Gaminimas:
Liežuvį išverdame su prieskoniais.
Ausis paverdame 20 min.
Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką.
Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais.
Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome.
Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai