Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržo Sodų 4-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Liepų g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Obelėlės g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Raudonojo Kryžiaus 1-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Raudonojo Kryžiaus 2-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaulės liežuvis 2 kiaulės ausys 1 morka 0,25 šaukštelio maltų juodųjų pipirų prieskonių druskos
Gaminimas: Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į
jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais. Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome. Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais.
|
|
|
|
|