Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trumpa laivo buriu charakteristika, nusakanti ju tipa, plota, valdymo ypatumus,
Stomatologijos saka, tirianti dantis ir zandikauliu anomaliju priezastis, kitima, diagnostika, profilaktika ir gydyma,
Itvirtintas statinys, pritaikytas ziedinei gynybai apsupime,
Keli suauge pilvapleves lapai, tarp kuriu kaupiasi riebalai,
Estetikos kategorija, kurioje atsispindi ir ivertinami tikroves reiskiniai bei meno kuriniai, keliantys zmogui estetinio pasitenkinimo jausma,
Pievų g., Liolių mstl., Kelmės r. sav.,
Raseinių g., Liolių mstl., Kelmės r. sav.,
Tylioji g., Liolių mstl., Kelmės r. sav.,
Tvenkinio g., Liolių mstl., Kelmės r. sav.,
Alyvų g., Lupikų k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis jaučio liežuvis druskos pipirų prieskonių 100 g šviežių pievagrybių 1 šaukštas miltų 50 g sviesto 1 svogūnas 1 stiklinė sultinio Gaminimas: Liežuvį išverdame pasūdytame vandenyje su
prieskoniais. Nulupame, supjaustome ir sudedame į lėkštę. Padažui: pievagrybius nuvalome, susmulkiname ir kepame su sviestu. Paskui įberiame supjaustytą svogūną, prieskonius, miltus, dar truputį pakepame, supilame sultinį ir užviriname. Šiuo padažu užpilame liežuvį. Valgome karštą su virtomis
bulvėmis arba bulvių koše.
|
|
|
|
|