Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 1 nedidelis jaučio liežuvis druskos pipirų prieskonių 100 g šviežių pievagrybių 1 šaukštas miltų 50 g sviesto 1 svogūnas 1 stiklinė sultinio Gaminimas: Liežuvį išverdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Nulupame, supjaustome ir sudedame į lėkštę. Padažui: pievagrybius nuvalome, susmulkiname ir kepame su sviestu. Paskui įberiame supjaustytą svogūną, prieskonius, miltus, dar truputį pakepame, supilame sultinį ir užviriname. Šiuo padažu užpilame liežuvį. Valgome karštą su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai