Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Linų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Lituanikos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Liublino g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Liuneno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Lubinų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 lydekos 1 saujelės virtų grybų 5 bulvių 2 šaukštų majonezo Prieskonių (Santa Maria bazilikų,Santa Maria mairūnų, citrinžolės,Santa Maria raudonėlių, česnako laiškų, ciberžolės
) Druskos
Gaminimas: Lydeką iškaulinti nulupti odą, žuvies „mėsą“ susmulkinti, sudėti į dubenį, apibarstyti prieskoniais, druska, įdėti majonezo, pjaustytų grybų ir gerai išmaišyti. Masę suvynioji į lydekos odą. Bulves nulupti, nuplauti, supjaustyti šiaudeliais.
Žuvį ir bulves dėti į maistinį maišelį, įpilti aliejaus, šiek tiek vandens. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.
|
|
|
|
|