Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 31-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lydekos filė Aliejus Druska Rozmarinai 1 apelsinas 50 g sviesto 1 a. š. balzaminio acto 1 a. š. rudojo cukraus
Gaminimas: Lydeką įtrinti druska, rozmarinu ir
marinuoti keleta valandų. Tuomet sudėti į kepimo formą išteptą sviestu ir kepti orkaitėje, 180 laipsnių. Nulupti apelsino žievelę, supjaustyti griežinėliais. Keptuvėje ištirpinti sviestą, įdėti cukrų, palaukti kol ištirps cukrus ir sudėti apelsinus. Ant lydekos gabaliukų sudėti apelsino
griežinėlius.
|
|
|
|
|