Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokiu slapyvardziu pasirasinejo iseivijos poete ir prozininke Elena Nakaite-Arbaciauskiene,
Vienintelis zinduolis, apauges ne plaukais, bet zvynais tam, kad apsisaugoti nuo skruzdziu, kuriom ir mintasi,
Penkta pagal paplitima kalba pasaulyje,
Kalbos padargu (lupu, liezuvio, balso stygu ir kt.) padetis ir judesiai, tariant kalbos garsus, skiemenis, zodzius,
Procesas, kai aplinkos temperatura krenta zemiau 0 ir vandens skystoji faze virsta kietaja faze? ledu,
Pamiškės g., Nevėžio k., Panevėžio r. sav.,
Rožių g., Nevėžio k., Panevėžio r. sav.,
Saulėtekio g., Nevėžio k., Panevėžio r. sav.,
Smilgių g., Nevėžio k., Panevėžio r. sav.,
Žibučių g., Nevėžio k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 v. š. aliejaus 500 g maltos mėsos 1 didelė svogūno galva, smulkiai supjaustyta 2 saliero stiebai, susmulkinti 2 skiltelės česnako, išspaustos spaudykle 1 v. š. miltų 90 g pomidorų
tyrės 150 ml jautienos sultinio 150 ml sauso raudono vyno 400 g skardinė konservuotų pomidorų, supjaustytų kubeliais druskos, juodųjų pipirų 500 g makaronų
Gaminimas: Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie
5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais
pamaišant.
|
|
|
|
|