Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:Makaronai,pagal porcijų kiekį,
Faršas,pagal makaronų kiekį,
Svogūnai,2-3 galvos,
Pomidorų padažas,ne pilnas stiklainis,
Aliejus,nedaug,
Druska,šiek tiek daugiau nei žiupsnelis,
Faršo prieskoniai,pagal faršo kiekį.Gaminimas:Į aliejų sudėti supjaustytus svogūnus kol jie taps kaip stikliniai.Tada sudėti faršą kuriame sudėti druska ir priekoniai.Įdėjus faršą ir šiek tiek pamaišius įpilti stiklinę vandens.Tada uždengti puodą kartas nuo karo pamaišius palikti pusvalandžiui.Per tą laiką išvirti makaronus.Pasibaigus pusvalandžiui į visą masę supilti pomidorų padažą.
Pirmiausia į lekštę sudėti makaronus o ant viršaus užpilti faršą.
Skanaus;]*
atleiskite už nuotraukas savų neturėjau tai įdėjau iš neto ;p jums turėtų gautis skaniau;*
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g faršo
500 g makaronų
5 valgomi šaukštai pomidorų padažo
2 skiltelės česnako
1 arbatinis šaukštelis druskos
Malti juodieji pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Į didelę keptuvę įpilti šiek tiek aliejaus. Sudėti faršą. Suberti druską, juoduosius pipirus, susmulkintą česnaką. Sumaišyti ir kepti, kol faršas paruduoja.
Ant apkepto faršo supilti nevirtus makaronus (jie suminkštės troškinant) ir viską sumaišyti.
Užpilti vandeniu, kad būtų viskas apsemta. Sudėti visą pomidorų padažą ir gerai išmaišyti.
Uždengti dangčiu ir viską pamaišant, kad nepridegtų, troškinti.
Išgaravus visam vandeniui galima valgyti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai