Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių g., Viktariškių k., Vilniaus r. sav.,
Genių g., Viktariškių k., Vilniaus r. sav.,
Mickūnų g., Viktariškių k., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Viktariškių k., Vilniaus r. sav.,
Paupio g., Viktariškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g makaronų 600 g jautienos nugarinės 2 svogūnai 2 skiltelės česnako 4 šaukštai baltojo vyno-sauso 30 g sviesto 200 ml grietinėlės 1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos
sultinys 100 g Parmezano sūrio Druskos ir baltųjų pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Jautieną supjaustome juostelėmis ar kubeliais. Ištirpiname sviestą ir pakepiname smulkintus svogūnus ir česnaką 2-3 minutes. Sudedame jautieną ir kepiname apie 10 minučių. Po to
supilame vyną ir grietinėlę, sultinį ir troškiname 20 minučių. Įmaišome prieskonių. Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Makaronus patiekiame su mėsos padažu ir apibarstome viską sūriu. Skanaus
|
|
|
|
|