Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g makaronų
600 g jautienos nugarinės
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
4 šaukštai baltojo vyno-sauso
30 g sviesto
200 ml grietinėlės
1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
100 g Parmezano sūrio
Druskos ir baltųjų pipirų - pagal skonį


Gaminimas:
Jautieną supjaustome juostelėmis ar kubeliais.
Ištirpiname sviestą ir pakepiname smulkintus svogūnus ir česnaką 2-3 minutes.
Sudedame jautieną ir kepiname apie 10 minučių. Po to supilame vyną ir grietinėlę, sultinį ir troškiname 20 minučių.
Įmaišome prieskonių.
Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
Makaronus patiekiame su mėsos padažu ir apibarstome viską sūriu.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai