Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saltas alkoholinis gerimas is juodos kavos, cukraus, konjako arba romo ir ledo gabaliuku,
Kandiklis, rukiklis, papiroso tutele (gilze) is standaus popieriaus,
Mongolijos piniginio vieneto tugriko simtoji dalis,
Nemoksos bandymas teisti, nuomone,
Apsinuodijimas grybais,
Jerubių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jėzuitų skg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jiesios pl., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jiestrakio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jiezno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: druskos, aliejaus 400 g morkų (spiralių) 4 svogūnai 200 g saliamo 1/8 l ketčupo žiupsnelis maltų saldžiųjų paprikų 4 šaukštai susmulkintų laiškinių
česnakų
Gaminimas: Puode užvirinti 3 litrus pasūdyto vandens ir įpilti šaukštą aliejaus. Suberti makaronus, užvirinti, sumažinti ugnį ir virti. Išvirtus makaronus perdėti į sietą ir nuvarvinti. Nuluptus svogūnus ir saliamį supjaustyti šiaudeliais ir nuolat maišant pakepinti su 2
šaukštais sviesto. Sukrėsti kečupą ir užvirinti. Padažą pagardinti pagal skonį. Apibarstyti susmulkintais laiškinais česnakais. Nukelti nuo viryklės. Patiekti karštą su makaronais.
|
|
|
|
|