Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg cukinijų
1 svogūnas
2 česnako skiltelės
4 šaukštai sviesto
1 šaukštelis prieskoninės druskos
1/4 šaukštelio baltųjų pipirų
žiuspnelis sugrūstų rozmarinų
350 g makaronų
aliejaus
150 g itališko sūrio
50 g “Džiugo” sūrio
50 g “Žementalio” sūrio


Gaminimas:
Cukinijas nuplauti, nusausinti ir supjaustyti 1/2 cm storio griežinėliais. Nuluptą svogūną ir česnako skilteles supjaustyti kubeliais.
Keptuvėje įkaitinti sviestą. Kai sviestas suputos, suversti cukinijų griežinelius ir patroškinti ant vidutinės ugnies. dažnai maišyti. Po 5 minučių suberti svogūno kubelius, prieskonius ir pusę supjaustytų česnakų. Troškinti uždengtoje keptuvėje.
Puode užvirinti 2 1/2 l pasūdyto vandens, suberti makaronus, likusius česnakus ir įpilti šlakelį aliejaus. Virti 12 minučių ant silpnos ugnies. Išvirusius makaronus nuvarvinti sietelyje.
Itališką sūrį supjaustyti mažais kubeliais, o kitą sūrį smulkiai sutarkuoti. Sūrius išmaišyti. Prieš patiekiant makaronus apibarstyti sūrių mišiniu. Cukinijas pasūdyti ir patiekti su makaronais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai