Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g spagečių arba vermišėlių
druskos
5 česnakų skiltelės
50 g pinijų
100 g bazilikų lapelių
50 g avių pieno sūrio
80 g parmezano sūrio
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
1/4 l alyvų aliejaus

Gaminimas:
Į 2 l verdančio vandens įberti 2 šaukštus druskos, įpilti šlakelį aliejaus, suberti makaronus, išmaišyti ir išvirti uždengtame puode.
Nuluptus česnakus sutrinti su šaukšteliu druskos. Pinijas sugrūsti grūstuvėje, sumaišyti su česnakais ir dar kartą kruopščiai sutrinti.
Bazilikus supjaustyti, sutrinti ir suberti į česnakų masę. Suberti tarkuotą sūrį, pipirus, pamažu supilti aliejų ir išmaišyti.
Prieš patiekiant paruoštą padažą sutirštinti šlakeliu makaronų nuoviro. Makaronus nuvarvinti siete, nulieti karštu vandeniu, suversti į dubenį ir pagardinti padažu. Valgyti karštą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai