Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senojo takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Serbentų takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Skalvos g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Skinijos takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Slėnio takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 v. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių 2 šviežio česnako skiltelės, smulkintos 50 ml alyvuogių aliejaus 1 pakuotės vyšninių pomidorų, supjaustytų per pusę 1 pakuotės Tagliatelle
makaronų 100 g smulkintų petražolių, šviežių 100 g parmezano sūrio, tarkuoto
Gaminimas: Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet
neprideginkite česnakų! Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1–2 minutes. Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes. Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis. Patarimas! Makaronai idealiai tinka
prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
|
|
|
|
|