Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,25 šaukštelio druskos
8 lazanja makaronų lakštai
500 g šparagų daigų (Šparagai)
200 g varškės
2 šaukštai susmulkintų česnako laiškų
2 šaukštai pieno
1-2 šaukštai susmulkintų šviežių krapų
1 skiltelė česnako, susmulkinta
1 šaukštas citrinos sulčių
0,5 šaukštelio šviežiai maltų pipirų
170 g plonai supjaustytos rūkytos lašišos
8 česnako laiškai (nebūtina)

Gaminimas:
1. Dideliame puode užvirkite 3 litrus vandens;sudėkite druską ir lazanjos lakštus. Virkite makaronus 10-12 minučių arba kol makaronai bus beveik minkšti.
2. Nulaužkite ir išmeskite šparagų kotų galus. Jei reikia, sutrumpinkite šparagus iki 12-13 cm. Sudėkite šparagus į verdančius makaronus; virkite dar 3 minutes. Nusunkite; perplaukite šaltu vandeniu. Vėl nusunkite ir nusausinkite makaronus popieriniais rankšluosčiais.
3. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite varškę, susmulkintus česnako laiškus, pieną, krapus, česnaką, citrinos sultis ir pipirus.
4. Ant kiekvieno lazanja lakšto vieno sluoksniu paskirstykite 2 šaukštus varškės mišinio. Lašišą padalinkite tarp visų makaronų, suformuodami iš jos vienodą sluoksnį ant kiekvieno lakšto.
5. Ant kiekvieno lakšto vienos pusės sudėkite po tris šparagus, palikdami išsikišusias viršūnėles. Suvyniokite. Jei norite, suriškite šviežiu česnako laišku.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai