Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos ar jautienos faršo 400 g makaronų 400 g pomidorų (be odelės) 300 g fermentinio sūrio 200 g svogūnų Augalinio aliejaus Druskos ir pipirų Padažui: 1 litras
pieno 100 g sviesto 100 g miltų Druskos ir pipirų (pagal skonį)
Gaminimas: Išvirti makaronus kaip nurodyta ant pakuotės. Po to nusausinti. Pakepinti smulkintą svogūną. Sudėti faršą, prieskonius, smulkiai supjaustytus pomidorus ir kepinti 15-20
minučių. Ištirpinti sviestą, įmaišyti miltus, supilti pieną, įberti prieskonių ir maišant kaitinti tol, kol pradės tirštėti. Į kepimo indą sudėti makaronus, supilti pusę padažo, faršą, vėl padažą ir ant viršaus sūrį. Kepti 20-25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
|
|
|
|
|