Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pongas,
Ponas Tadas, Restoranas, Teigiamas Požiūris,
Pomus,
Pompėja, restoranas,
Pomodoro, Restoranas - Picerija, Ucobas,
Kelmijos Sodų 72-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 73-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 74-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 75-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 76-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g maltos mėsos Druskos Pipirų 1 kiaušinio 150 g sūrio 2 konservuotų persikų 1svogūno
Gaminimas: Į maltą mėsą įmaišome smulkintus svogūnus ir prieskonius,
įmušame kiaušinį ir išmaišome faršą. Suformuokite delno dydžio kotletukus . Maltinukus sudėti į kepimo skardą ir kepti, kol apskrus. Sutarkuoti sūrį, supjaustyti persikus. Baigiant kepti uždėti ant maltinukų sūrį, persikus ir dar kelias minutes pakepti. Skanaus.
|
|
|
|
|