Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Oficialus diplomatiniu atstovybiu ir konsulatu vertejas,
Japonijos leliu teatro rusis,
Kirmele, parazituojanti sunu, vilku, sakalu plonosiose zarnose,
Organizmas, gyvenantis dirvozemyje,
Viena seniausiu Europos observatoriju, ikurta 1818m.,
Sodų g., Dainavos k., Šalčininkų r. sav.,
Aido g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Ašmenos g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Geranionų g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Girininkijos g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų (arba, kad gautųsi tešla) 250 g sviesto 0,5 šaukštelio druskos 5-6 šaukštai šalto vandens 1 kiaušinis
Įdarui: 1 kg mišrios maltos mėsos (per pusę) 3
kiaušiniai 1,5 šaukštelio druskos 2 šaukšteliai saldžiųjų raudonųjų pipirų 0,5 šaukštelio baltųjų pipirų 1 šaukštelis džiovinto mairūno 3 šaukštai smulkintų petražolių 150 g kalakutienos kepenų 1 šaukštas sviesto 100 g pievagrybių 1 kiaušinio trynys
aptepimui
Gaminimas: Sumaišyti sviestą su miltais. Pirštais trinti, kol pasidarys trupinėliai. Suberti druską, įmušti kiaušinį, po truputį pilti vandenį ir suminkyti elastingą tešlą. Tešlą suvynioti į plėvelę ir 2 valandas laikyti šaldytuve.
Dubenyje sumaišyti mėsą, kiaušinius,
prieskonius, petražoles. Pasūdyti. Kepenėles nuplauti, nurinkti riebalus, plėveles, supjaustyti 2 cm dydžio gabaliukais ir apkepti ant įkaitinto sviesto. Atšaldyti. Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, didesnius padalinti į keturias dalis, mažesnius į dvi. Įkaitinti orkaitę iki 200°C
temperatūros.
Tešlą padalinti į dvi dalis. Ant miltais pabarstytos lentos iškočioti 30x30 ir 35x35 lakštais. Mažesnįjį tešlos lakštą įkloti į kepimo skardą. Dėti ant jo mėsa, paliekant 2 cm kraščiukus. Pakaitomis į mėsą įspausti kepenų ir pievagrybių gabaliukus. Paviršių sulyginti ir
užkloti didesniuoju tešlos lakštu. Atsikišusius tešlos kraštus apipjaustyti ir apspaudyti šakute. Nupjaustytus tešlos likučius iškočioti ir išpsausti iš jų gėlytes. Tešlą aptepti kiaušinio tryniu, papuošti gėlytėmis, kurias taip pat aptepti. Gėlyčių viduryje pradurti skylutes, kad kepant išeitų
garai. Paštetą kepti 1 valanda ir 20 minučių.
|
|
|
|
|