Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bartų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bazilijonų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bebrų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bedugnės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Belmonto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg šviežutėlės pusriebės kiaulės mėsos 2 dideli svogūnai 2 didelės morkos juodieji pipirai lauro lapai 1 nubrauktas arbatinis šaukštelis druskos taukai
kepimui
Gaminimas: Mėsą, sumaišytą su druska ir prieskoniais, kepti uždengtoje keptuvėje apie 10 min. Po to,supjaustyti svogūnus, morkas ir dar patroškinti apie 20 min.
|
|
|
|
|