Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Nuodeguliai ir kibirkstys", "Sventoji Inga", dramu "Pabudimas", "Zvakide", romano "Balta drobule" autorius,
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Siaures vejas", "Lapkricio saule", apysaku "Balti prejusios vasaros debesys", "Mikelis" autorius,
Lietuviu rasytojas, parases drama "Sarunas",
Lietuviu rasytojas, parases pasakecias "Lapes ir gandro cesnis", "Vilks provininks", "Azuols gyrpelnys", "Rudikis jomarkininks", "Suo didgalvis", "Pasaka apie sudvabali",
Lietuviu rasytojas, pasakeciu "Lape ir juodvarnis", "Lape ir zasys", "Zmogus ir levas", "Aitvarai", "Arklys ir meska", "Erelis, karalius pauksciu, ir gudrybe karaliuko" autorius,
Konstantino Sirvydo g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Kosmonautų g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Kranto g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Kurklių g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Kvarco g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g sviesto 2 morkų 100 g juodojo šokolado 0,25 paprikos 150 g cukraus 1 saujos graikinių riešutų 100 ml persikų sirupo 50 g kokoso drožllių 50 g cukranendrių
cukraus 1 saujos anakardžių riešutų 20 g migdolų drožlių 30 g pabarstukų, šokoladinių (tortams) 80 g sausainių, šokoladinių
Gaminimas: Stambiai sutarkuoti morkas ir papriką (betarkuojant papriką, atsiskiria žievelė - ją mesti lauk). Susmulkiti riešutus.
Sutarkuoti šokoladą (užteks 3 šaukštų). Į puodą įpilti sirupą, cukrų, tarkuotas morkas ir papriką. Virti maišant apie 40 min. ant silpnos ugnies. Masė po truputį tirštėja. Įdėti smulkintus graikinius ir anakardžių riešutus. Virti pamaišant. Baigiant virti įdėti sviestą ir susmulkintus
sausainius, išmaišyti, nuimti nuo ugnies. Perdėti į kitą indą ir palaukti kol pravės. Kai masė bus truputį šilta, daryti saldainius. Rankas suvilgyti vandeniu, taip bus patogiau, saldainių masė nelips prie rankų. Saldainius formuoti norimos formos ir iškart apvolioti kokoso drožlėse,
migdolų riekelėse. Apvoliojant šokolado pabarstuose ir šokolado drožlėse masė turi būti vėsi, nes kitaip šokoladas tirps. Pagamintus saldainius kelioms valandoms ar per naktį laikyti šaldytuve.
Skanaus.
|
|
|
|
|