Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g sviesto
200 g cukraus
150 g marcipanų masės
1 žiupsnelis druskos
1 arbatinis šaukštelis citrinų žievelės
4 kiaušiniai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
350-400 g miltų
750 g abrikosų, konservuotų
4 šaukštai perlinio cukraus (apibarstymui)


Gaminimas:
Minkštą sviestą išsukame su cukrumi. Kiaušinius išplakame su druska ir įmaišome į sviestą. Po to įmaišome citrinos žievelę, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir smulkiai supjaustytą marcipanų masę.
Tešlą sudedame į kepimo formą. Ant tešlos išdėliojame abrikosų puseles.
Kepame 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 45 minutes.
Iškepusį pyragą apibarstome cukrumi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai