Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tyzenhauzų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimoji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 200 g cukraus 150 g marcipanų masės 1 žiupsnelis druskos 1 arbatinis šaukštelis citrinų žievelės 4 kiaušiniai 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių 350-400 g
miltų 750 g abrikosų, konservuotų 4 šaukštai perlinio cukraus (apibarstymui)
Gaminimas: Minkštą sviestą išsukame su cukrumi. Kiaušinius išplakame su druska ir įmaišome į sviestą. Po to įmaišome citrinos žievelę, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir smulkiai
supjaustytą marcipanų masę. Tešlą sudedame į kepimo formą. Ant tešlos išdėliojame abrikosų puseles. Kepame 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį pyragą apibarstome cukrumi.
|
|
|
|
|