Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kas vadinama "vilko saule",
Kiausinio trynys, actas, aliejus, garstycios, cukrus, druska. Kas visa tai,
Koki metala simbolizuoja Menulis alchemijoje,
Kokia salis vadinosi Nyderlandu Indija,
Kokia valstybe sudare Cisleitanija ir Transleitanija,
Pavasario g., Barčių k., Varėnos r. sav.,
Pievų g., Barčių k., Varėnos r. sav.,
Poilsio g., Barčių k., Varėnos r. sav.,
Ramybės g., Barčių k., Varėnos r. sav.,
Ramunių g., Barčių k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kilogramas stintos, 0.5 stiklinės kvietinių miltų, 5 šaukštai aliejaus, 2 stiklinės vandens, 1 stiklinė acto, 50 gramų petražolių, 1 šaukštas cukraus, 1 lauro
lapelis, Morkos, truputį Svogūnai, truputį Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį
Gaminimas: Nuvalytos žuvelės apdžiovinamos, pasūdomos, pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje. Daržovės nuvalomos, supjaustomos griežinėliais, išverdamos su prieskoniais.
Daržovėms išvirus, supilamas actas, marinatas pavirinamas 5 minutes ir ataušinamas. Keptos žuvelės užpilamos šaltu marinatu ir palaikomos 12 valandų.
|
|
|
|
|