Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 55-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 56-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 57-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 58-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 59-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2,4 kg agurkų 3 svogūnai 4 morkos krapų 4 lauro lapeliai
Marinatui: 500 ml vandens 125 ml acto (8 proc.) 14 g druskos 45 g cukraus 0,5 šaukšto garstyčių
sėklų 8 juodieji pipirai
Gaminimas: Agurkus nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Svogūnus nulupti ir supjaustyti. Morkas nuskusti ir supjaustyti griežinėliais. Vandenį užvirinti su actu. Įdėti druskos, cukraus ir prieskonių. Virti apie 2 min. Agurkus sluoksniuoti stiklainiuose su
svogūnais ir morkomis. Įdėti krapų ir po lauro lapelį. Užpilti karštu marinatu ir užsukti. Pasterizuoti 85°C temperatūroje 20 min.
|
|
|
|
|