Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rygos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ryliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rimdžiūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ringės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rinktinės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg mažų agurkėlių 3-4 vidutinio dydžio svogūnai 2 aitriosios paprikos 4 šaukštai susmulkintų žalių krapų Marinatui: 1 l vandens 200 ml 9 proc. acto 1 šaukštas druskos
1 šaukštas cukraus 3-4 laurų lapeliai 6-8 kvapieji pipirai
Gaminimas: Mažus 3-5 cm ilgio agurkėlius gerai nuplauti ir 4 val. mirkyti sūriame vandenyje (1 l vandens, 2 šaukštai druskos). Krapus supjaustyti smulkiai, svogūnus - žiedais, paprikas -
gabalėliais. Išgriebtus iš vandens agurkėlius sudėti į stiklainius, sluoksniuojant su supjaustytais krapais, svogūnais ir paprikomis. Išvirti marinatą, atvėsinti iki 70°C temperatūros ir užpilti ant agurkėlių. Pasterizuoti 90°C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 8 min., 1 l -
10 min., 3 l - 15 min. Iškaitinus tuoj pat sandariai uždaryti ir skubiai atvėsinti.
|
|
|
|
|