Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodžiaus g., Družų k., Širvintų r. sav.,
Širvintų g., Družų k., Širvintų r. sav.,
Tuopų g., Družų k., Širvintų r. sav.,
Žolynų g., Družų k., Širvintų r. sav.,
Giedraičių g., Gavėnių k., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kg nuvalytų baravykų; 200 - 300 g. druskos; 1 česnakas; 10 juodųjų pipirų žirnelių; aliejaus.
Gaminimas: Baravykus supjaustome ir verdame apie 15 min. Vandenį nupilame,
grybus nuplauname, dedame į puodą kuriame švarus vanduo, beriam druską, pipirus česnako skilteles ir verdame dar apie 20 min. Dedam grybus su visu marinatu į švarius stiklainius, ant viršaus užpilame po šaukštą aliejaus ir užsukame dangtelius. Kadangi grybai gaunasi sūroki, prieš vartojant juos
reikėtų pamirkyti vandenyje.
|
|
|
|
|