Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senoves Egipte virsiausias dievas buvo,
Koks miestas pasaulyje seniausias,
Kinu valstyb? s veikejas, veliau tapes klajojanciu isminciumi,
Vedusi prancuzus i kova su anglais, veliau isduota ir sudeginta, kaip ragana,
Vienas didziausi? u pasaulio karvedziu, sukures imperija, nuo Graikijos iki Indijos,
Parko g., Smalininkų m., Jurbarko r. sav.,
Perkėlos g., Smalininkų m., Jurbarko r. sav.,
Stoties g., Smalininkų m., Jurbarko r. sav.,
Tujų takas, Smalininkų m., Jurbarko r. sav.,
Jaunimo g., Antkalniškių k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: kiaulienos lašiniai vanduo actas 9% druska cukraus truputis malti pipirai paprikų milteliai česnakai laurų lapeliai
Gaminimas: Į indą, kuriame marinuosime,
dedame lašinius, pilame vandenį, kad iki galo apsemtų. Pilame actą, beriame druską, cukrų, pipirus ir paprikas. Išmaišome ir ragaujame, kad nebūtų per rugštu ir sūru. Dedame supjaustyto česnako skilteles ir lauro lapelius. Viską dedame vėsiai arba į šaldytuvą, taip marinuojame 4 - 6 dienas,
priklausomai nuo lašinukų dydžio ir storio.
|
|
|
|
|