Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birželio 23-iosios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Biržiškų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Biržų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Bitininkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Lygioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: kiaulienos lašiniai vanduo actas 9% druska cukraus truputis malti pipirai paprikų milteliai česnakai laurų lapeliai
Gaminimas: Į indą, kuriame marinuosime,
dedame lašinius, pilame vandenį, kad iki galo apsemtų. Pilame actą, beriame druską, cukrų, pipirus ir paprikas. Išmaišome ir ragaujame, kad nebūtų per rugštu ir sūru. Dedame supjaustyto česnako skilteles ir lauro lapelius. Viską dedame vėsiai arba į šaldytuvą, taip marinuojame 4 - 6 dienas,
priklausomai nuo lašinukų dydžio ir storio.
|
|
|
|
|