Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700-800 g mangoldų lapkočių
1 l vandens
100 ml vaisių acto
100 g cukraus
2-3 lauro lapelių
6-7 juodųjų pipirų grūdelių
30 g druskos


Gaminimas:
Mangoldų lapkočius nuplaukite ir supjaustykite tokio ilgio, kad tilptų į jūsų pasirinktą stiklainį.
Išsivirkite marinatą iš likusių ingredientų ir juo užpilkite mangoldus.
Stiklainius pasterizuokite verdančiame vandenyje 15 - 20 min.
Užsukite dangteliais.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 - 800 g mangoldų lapkočių
1 litro vandens
100 mililitrų vaisių acto
100 gramų cukraus
2-3 lauro lapelių
6-7 juodųjų pipirų grūdelių
30 g druskos


Gaminimas:
Mangoldų lapkočius nuplaukite ir supjaustykite tokio ilgio, kad tilptų į jūsų pasirinktą stiklainį. Išsivirkite marinatą iš likusių ingredientų ir juo užpilkite mangoldus. Stiklainius pasterizuokite verdančiame vandenyje 15 - 20 min. Užsukite dangteliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai