Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 raudoni svogūnai
100 g cukraus
100 g balto vyno acto
Druska
Pipirai
Cinamonas


Gaminimas:
Svogūnus susmulkinti. Į dubenį supilti cukrų, actą, druską, pipirus ir cinamoną, pakaitinti viską, kol ištirps cukrus. Gautą glazūrą supilti ant svogūnų. Tinka prie mėsos patiekalų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4-5 svogūnai
2-3 skiltelės česnako
2-3 šaukštai acto
5 šaukštai augalinio aliejaus
2-3 arbatiniai šaukšteliai cukraus
2-3 lauro lapai
Juodųjų pipirų (truputį)
1 šaukštelis džiovintų petražolių ir krapų
Druskos (pagal skonį)


Gaminimas:
Svogūnus supjaustome žiedais.
Apibarstome džiovintomis petražolėmis ir krapais. Sudedame lauro lapus, suberiame cukrų, druską, pipirus, supilame actą ir išmaišome.
Česnakus nulupame ir pakepiname aliejuje, kol pagelsta abi pusės. Kepintus česnakus ir aliejų įmaišome į svogūnus.
Galima sudėti į stiklainį ir laikyti šaldytuve.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai