Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alegorinis posakis, kurio atsakyma reikia ispeti,
Kaip vadinama auksciausia Italijos futbolo lyga,
Dydis, apibudinantis orbitos elipsiskuma, lygus atstumo tarp elipses centro ir jos zidinio santykiui su didziuoju elipses pusasiu,
Kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: trium fx, trium cosmo, trium aria, trium geo,
Geriausias visu laiku Graikijos krepsininkas, gimes JAV,
J. Jablonskio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
J. Janonio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
J. Tumo-Vaižganto g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Janydžių g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jazminų g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg žiedinių kopūstų 20 g citrinos rūgšties 2 valgomųjų šaukštų cukraus 1 litro vandens
Gaminimas: Paruoštus žiedinius kopūstus išskirstykite 3 - 5 cm skersmens žiedynais ir 2-3
min. plikykite verdančiame pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, paruoštame iš produktų skirtų marinatui. Po to atvėsinkite sudėję į šaltą vandenį. Išgriebkite iš vandens, sudėkite į stiklainius ir užpilkite nuoviru, kuriame buvo plikomi. Stiklainius kaitinkite 0,5 l 40 min. (1 l- 60 min.).
|
|
|
|
|