Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
XIX a. kurcias vokieciu kompozitorius ir pianistas,
XIX a. lenku kompozitorius ir pianistas,
XIX a. pradzios anglu poetas, vienas zymiausiu "pasaulio sielvarto" poezijos atstovu,
XIX a. rusu kompozitorius, operu "Borisas Godunovas", "Chrovanscina" autorius,
XIX a. vokieciu filosofas, parases veikalus: "Pasaulis kaip valia ir vaizdinys", "Valios laisve", "Morales pagrindas" ir kt,
Šetekšnos g., Panemunėlio glž. st., Rokiškio r. sav.,
Taikos g., Panemunėlio glž. st., Rokiškio r. sav.,
Trakų g., Panemunėlio glž. st., Rokiškio r. sav.,
Tulpių g., Panemunėlio glž. st., Rokiškio r. sav.,
Vyšnių g., Panemunėlio glž. st., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindui: 300 g sausainių 150 g margarino VILNIUS kepiniams Varškės kremui: 500 g "maskarponės" sūrio 1 indelis jogurto 100 g cukraus 1 v.š. vanilinio cukraus 0,5
citrinos sulčių 1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės 2 v.š. želatinos Juodųjų serbentų užpilui: 400 g juodųjų serbentų 100 g cukraus (pagal skonį) 3 v.š. želatinos 4 v.š. vandens
Gaminimas: Pagrindas: Sausainius
susmulkiname, margariną išlydome, sumaišome ir sudedame į formą. Juodųjų serbentų užpilas: Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti. Serbentus beriame į puodą, pilame 2 v.š. vandens. Beriame cukrų ir paverdame ant nedidelės ugnies, kol serbentai suminkštės. Cukraus pilti pagal
skonį, nuolat ragaujant, kokio saldumo sirupas. Į karštą serbentų sirupą pilame želatiną, išmaišome. Palaukiame, kol atvės. Varškės kremas: Į maskarponės sūrį pilame jogurtą, cukrų, citrinos sultis, žievelę, išmaišome. Išbrinkiname ir ištirpiname želatiną, supilame, išmaišome. Ant
sustingusio pagrindo pilame truputį mažiau nei pusę varškės kremo, ant jo - serbentų sirupą, vėl varškės kremas ir sirupas. Paliekame 3-4 valandoms šaldytuve. Skanaus
|
|
|
|
|