Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagrindine sakinio dalis, pasakanti pagrindini sakinio veiksma, veikejo busena ar jo ypatybe,
Pagrindine zodzio dalis, pasikartojanti to paties zodzio formose ir giminiskuose zodziuose,
Pagrindine, seniausia ir dabar labiausiai paplitusi protestantizmo kryptis, kilusi is XVI a. krikscioniskosios reformacijos vokietijoje del m.liuterio veiklos,
Pagrindiniai dalykai, reikalingi ekonomikai sklandziai pletotis - keliai, uostai, komunalines paslaugos,
Pagrindiniai darbuotojai,
Putinų g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Ramunių g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Rasytės g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Rožių g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Rūtų g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindui: 100 g kambario temperatūros sviesto 1/2 puodelio cukraus 1 kiaušinis 1/2 a. š. vanilės 1 1/2 puodelio miltų
Riešutiniam sluoksniui: 60 g sviesto 2/3 puodelio
rudojo cukraus (arba 1/2 puodelio paprasto baltojo cukraus) 4 v. š. medaus 200 g plokštelėmis supjaustytų migdolų (galima ir pasmulkintų kitokių riešutų, pvz. graikinių)
Gaminimas: Pagrindas: Sviestą išplakite su cukrumi iki baltumo. Sudėkite vanilę ir kiaušinį. Išplakti.
Palaipsniui suberkite miltus. Turi gautis minkšta nelimpanti prie rankų tešla (priklausomai nuo miltų, jų gali prireikti daugiau, bet nepriberkite ir per daug, nes iškepęs agrindas bus kietas). Atšaldykite tešlą šaldytuve apie 1 val. Orkaitę įkaitinkite iki 170? C. Iškočioti 0,5 cm storio tešlos
lakštą ir išklokite 23 cm kvadratinės (galime ir 24 arba 26 cm apvalios) formos dugną, suformuodami neaukštą kraštelį, kad kepant įdaras neišbėgtų. Subadykite tešlą šakute ir kepkite apie 15 min., kol kraštai pagels.
Viršutinis sluoksnis: Puode sumaišykite sviestą, cukrų ir medų.
Nuolat maišant užvirkite ir pavirkite 2 min. Nuimkite nuo ugnies, suberkite riešutus, išmaišykite ir sudėkite ant apkepto tešlos pagrindo. Dėkite atgal į orkaitę ir kepti dar 20 – 25 min., kol riešutai įgaus auksinę – karamelinę spalvą. Gerai ataušinkite (karšto jokiu būdų nepjaustykite, nes bus dar
nesustingęs) ir tada supjaustykite gabaliukais, kvadratėliais arba kita norima forma.
Skanaus! Duodu ranką nukirsti, kad šis pyragas visada greitai dings nuo stalo :)
|
|
|
|
|