Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zandenos - barzda, palikta tik ant skruostu,
Rasytojas, filosofas, pasirasinejes Vyduno slapyvardziu,
Legendine cigareciu rusis, arba geles pavadinimas,
Prietaisas saules, zemes ir menulio judejimui demonstruoti,
Slaptos Airijos valstieciu organizacijos, nuo XVIIIa. 7 desimtmecio iki XIXa. pabaigos kovojusios pries nacionaline ir socialine lendlordu priespauda, nariai: baltieji .....,
Šiaulių pl., Telšių m., Telšių r. sav.,
Šiaurinės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Šilų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Šlaito g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Šviesos g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindui: 100 g kambario temperatūros sviesto 1/2 puodelio cukraus 1 kiaušinis 1/2 a. š. vanilės 1 1/2 puodelio miltų
Riešutiniam sluoksniui: 60 g sviesto 2/3 puodelio
rudojo cukraus (arba 1/2 puodelio paprasto baltojo cukraus) 4 v. š. medaus 200 g plokštelėmis supjaustytų migdolų (galima ir pasmulkintų kitokių riešutų, pvz. graikinių)
Gaminimas: Pagrindas: Sviestą išplakite su cukrumi iki baltumo. Sudėkite vanilę ir kiaušinį. Išplakti.
Palaipsniui suberkite miltus. Turi gautis minkšta nelimpanti prie rankų tešla (priklausomai nuo miltų, jų gali prireikti daugiau, bet nepriberkite ir per daug, nes iškepęs agrindas bus kietas). Atšaldykite tešlą šaldytuve apie 1 val. Orkaitę įkaitinkite iki 170? C. Iškočioti 0,5 cm storio tešlos
lakštą ir išklokite 23 cm kvadratinės (galime ir 24 arba 26 cm apvalios) formos dugną, suformuodami neaukštą kraštelį, kad kepant įdaras neišbėgtų. Subadykite tešlą šakute ir kepkite apie 15 min., kol kraštai pagels.
Viršutinis sluoksnis: Puode sumaišykite sviestą, cukrų ir medų.
Nuolat maišant užvirkite ir pavirkite 2 min. Nuimkite nuo ugnies, suberkite riešutus, išmaišykite ir sudėkite ant apkepto tešlos pagrindo. Dėkite atgal į orkaitę ir kepti dar 20 – 25 min., kol riešutai įgaus auksinę – karamelinę spalvą. Gerai ataušinkite (karšto jokiu būdų nepjaustykite, nes bus dar
nesustingęs) ir tada supjaustykite gabaliukais, kvadratėliais arba kita norima forma.
Skanaus! Duodu ranką nukirsti, kad šis pyragas visada greitai dings nuo stalo :)
|
|
|
|
|