Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas, tiriantis atmosferos makroprocesus, kurie salygoja orus ir kuriantis oru prognozes metodus,
Mokslas, tiriantis augalu ir gyvunu santykius su gyvenamaja aplinka,
Mokslas, tiriantis bendrasias materijos savybes, sandara ir judejimo desnius,
Mokslas, tiriantis dorove, zmoniu elgesio normas,
Mokslas, tiriantis gyvunus,
Tulpių g., Baisogalos mstl., Radviliškio r. sav.,
Vyšnių g., Baisogalos mstl., Radviliškio r. sav.,
Žemaitės g., Baisogalos mstl., Radviliškio r. sav.,
Bebrujėlių g., Bebrujų k., Radviliškio r. sav.,
Bebrujų g., Bebrujų k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai, 100 gramų riebesnio jogurto 50 gramų sviesto 50 gramų romo 1 šaukštelis kepimo miltelių 5 šaukštai cukraus Truputį druskos Truputį cinamono Medaus (pagal
skonį) Kvietinių miltų, kad gautųsi vidutinio kietumo tešla
Gaminimas: Šiuos išorėje traškius o viduje minkštutėlius žagarėlius padaryti labai paprasta.Kiaušinių trynius, cukrų, jogurtą ar grietinę, kepimo miltelius, sviestuką, cinamoną ir druską gerai išsukame. Tada
išplakame baltymus įbėrę žiupsnelį cukraus iki baltumo. Supilame baltymus į masę, išmaišome ir beriame tiek miltų, kad tešla taptų minkšta, bet ne kieta. Tada įdedame pusvalandžiui tešlą į kamerą ar šaldytuvą. Kol tešla šąla, pabarstome stalą miltais, ir atšalusią tešlą kočiojame į didelį blyną,
nei per storą, nei per ploną, kas mėgsta pūstesnius žagarėlius, kočiokite storiau, kas mėgsta plonyčius - ploniau. Tada supjaustome teslą stačiakampiais ir per vidurį įpjauname. Po to perneriame per viduriuką ir gaunasi žagarėlių formyte. Įkaitiname aliejų ir kepame. Rekomenduoju įmesti bulvės
skiltelę, kad sugertų miltus. Galite įmesti ir cinamono lazdelę dėl sodresnio kvapo. Iškepusius žagarėlius nusausiname ant sugeriamojo popieriaus, o tada sudėję į lėkštę po truputį apipilame medumi. Jei jūsų medutis kietas, kelias minutes jį pašildykite. Skanaus apsilaižant pirštus
:)
|
|
|
|
|