Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g sviesto
100 g cukraus
150 g medaus
1 kiaušinis
400 g kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių kepiniams
marcipaniniai tešlai:
225 g maltų migdolų
225 g miltinio cukraus
šaukštelis citrinų sulčių
kiaušinio baltymas


Gaminimas:
Išsukite sviestą ir cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite medų ir išmaišykite. Supilkite miltus, prieskonius ir kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Sudėkite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 30 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 lapsnių. Įklokite popierių į skardą. Iš atšalusios tešlos iškočiokite 0,5 cm storio lakštą ir suformuokite su formelėmis sausainius. Iš nurodytų produktų padarykite marcipaninę tešlą ir iš jos taip pat išspauskite tokios pat formos sausainukus kaip ir iš meduolinės ir sudėkite ant viršaus. Pašaukite į orkaitę nuo 5 iki 10 min. iškepusius apiberkite miltiniu cukrumi.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai