Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Varzymasis, rungtyniavimas kurioje nors srityje, norint pasiekti ta pati tiksla,
Zmogus, be spec. issilavinimo dirbantis mokslini ar kurybini darba, tik pavirsutiniskai suprantantis dalyka,
Ryskiausia mergeles zvaigzdyno zvaigzde,
Planeta, kurioje daugiausiai lietuvisku pavadinimu,
Viena is dvieju japonu skiemeninio rasto formu,
Aušros g., Virbališkių k., Kupiškio r. sav.,
Lėvens g., Virbališkių k., Kupiškio r. sav.,
Marių g., Virbališkių k., Kupiškio r. sav.,
Naujoji g., Virbališkių k., Kupiškio r. sav.,
Purienų g., Virbališkių k., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g sviesto 3 kiaušinių 3 v. š. cukraus 3 v. š. medaus 4 v. š. miltų 1 a. š. sodos, nugesintos citrinos sultimis 0,5 a.š. cinamono Truputį gvazdikėlių Aliejauis, kepimo
skardai patepti Įdarui:
400 g. grietinės 2 v. š. želatinos 4 v. š. cukraus 0, 25 a. š. citrinos rūgšties
Gaminimas: Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išplakite. Į dubenį sudėkite sviestą ir medų, statykite ant
labai silpnos ugnies ir, nuolat maišydami, kaitinkite, kol sviestas ir medus visiškai ištirps. Nukėlę nuo ugnies, sudėkite miltus, sodą, cinamoną ir gvazdikėlius, viską gerai išmaišykite. Į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi ir pateptu aliejumi, supilkite paruoštą tešlą. Ją paskirstykite
plonai. Jei kepimo indas mažesnis, kepti du kartus (gausis du vyniotiniai). Kepti 170°C orkaitėje, apie 15 minučių, kol gražiai pagels. Iškepusį lakštą ir dar karštą susukite ir palikite valandą atvėsti. Tuomet paruoškite kremą. Grietinę išmaišykite su cukrumi, citrinos rūgštele,
vandenyje išbrinkinta ir ištirpdinta (tirpinti kaitinant ant silpnos ugnies) želatina. Trumpam įdėti į šaldytuvą, kad apstingtų. Atvėsusį meduolį išvynioti ir ištepti įdaru bei vėl atgal susukti. Leisti sustingti. Puošti pagal fantaziją ir skonį. SKANAUS!
|
|
|
|
|