Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Maleris tai dazytojas, o kokia pavarde reiskia siuv? jas,
Kokia raide vokieciai II p.k metu zymejo savo raketas fau,
Koks miestas dave pavadinima vyno rusiai ir visai saliai,
Skaityti galima trimis budais: 1. Skaityti ir suprasti, 2. Skaityti ir nesuprasti, ir 3.....,
Kas giria moteris, tas pazista jas nepakankamai, o tas kas jas peikia..... (G.Lebrenas) ,
Kranto g., Birštono vs., Birštono sav.,
Nemuno g., Birštono vs., Birštono sav.,
Pavasario g., Birštono vs., Birštono sav.,
Petražolių g., Birštono vs., Birštono sav.,
Pušų g., Birštono vs., Birštono sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g sviesto 3 kiaušinių 3 v. š. cukraus 3 v. š. medaus 4 v. š. miltų 1 a. š. sodos, nugesintos citrinos sultimis 0,5 a.š. cinamono Truputį gvazdikėlių Aliejauis, kepimo
skardai patepti Įdarui:
400 g. grietinės 2 v. š. želatinos 4 v. š. cukraus 0, 25 a. š. citrinos rūgšties
Gaminimas: Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išplakite. Į dubenį sudėkite sviestą ir medų, statykite ant
labai silpnos ugnies ir, nuolat maišydami, kaitinkite, kol sviestas ir medus visiškai ištirps. Nukėlę nuo ugnies, sudėkite miltus, sodą, cinamoną ir gvazdikėlius, viską gerai išmaišykite. Į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi ir pateptu aliejumi, supilkite paruoštą tešlą. Ją paskirstykite
plonai. Jei kepimo indas mažesnis, kepti du kartus (gausis du vyniotiniai). Kepti 170°C orkaitėje, apie 15 minučių, kol gražiai pagels. Iškepusį lakštą ir dar karštą susukite ir palikite valandą atvėsti. Tuomet paruoškite kremą. Grietinę išmaišykite su cukrumi, citrinos rūgštele,
vandenyje išbrinkinta ir ištirpdinta (tirpinti kaitinant ant silpnos ugnies) želatina. Trumpam įdėti į šaldytuvą, kad apstingtų. Atvėsusį meduolį išvynioti ir ištepti įdaru bei vėl atgal susukti. Leisti sustingti. Puošti pagal fantaziją ir skonį. SKANAUS!
|
|
|
|
|