Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas varpos uselis,
Kaip vadinamas vejas, puciantis diena i sausuma, nakti i vandenyna,
Kaip vadinamas vejas, ziema puciantis i vandenyna, vasara i sausuma,
Kaip vadinamas vidutinis atstumas tarp zemes ir saules centru [149 597 870 km],
Kaip vadinamas vietos aukstis, matuojamas nuo vandenyno lygio,
Kelmijos Sodų 56-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 57-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 58-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 59-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g sviesto 3 kiaušinių 3 v. š. cukraus 3 v .š. medaus 4 v. š. miltų 1 a.š. sodos, nugesintos citrinos sultimis 0,5 a. š. cinamono Truputį maltų gvazdikėlių Aliejaus
(kepimo indui patepti) Įdarui: 400 g grietinės 2 v. š. želatinos 4 v. š. cukraus 0,25 a.š. citrinos rūgšties
Gaminimas: Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išplakite. Į dubenį įdėkite sviestą ir medų, statykite ant labai silpnos ugnies
ir, nuolat maišydami, kaitinkite, kol sviestas ir medus visiškai ištirps. Nukėlę nuo ugnies, sudėkite miltus, sodą, cinamoną ir gvazdikėlius, viską gerai išmaišykite. Į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi ir pateptu aliejumi, supilkite paruoštą tešlą. Ją paskirstykite plonai. Jei kepimo indas
mažesnis, kepti du kartus (gausis du vyniotiniai). Kepti 170 °C orkaitėje apie 15 minučių, kol gražiai pagels. Iškepusį lakštą , dar karštą, susukite ir palikite valandą atvėsti. Tuomet pasiruoškite kremą. Grietinę išmaišykite su cukrumi, citrinos rūgštele, vandenyje
išbrinkinta ir ištirpdinta (ant silpnos ugnies) želatina. Trumpam įdėti į šaldytuvą, kad apstingtų. Atvėsusį meduolį išvynioti ir ištepti įdaru bei vėl atgal susukti. Leisti sustingti. Puošti pagal fantaziją ir skonį. SKANAUS!
|
|
|
|
|