Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ocean OF Beauty, Trinit Grožio ir Estetikos Centras,
Obzor, Flobis Laikraštis Rusų Kalba,
Obuolys, Media Incognito Leidykla,
Obuolys, E. Rinkevičiaus Įmonės Parduotuvė,
Obuolys, E. Rinkevičiaus,
Mileišiškių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mindaugo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos sprandinės 2 granatai 2 svogūnai 50 ml alyvuogių aliejaus Druska Pipirai
Gaminimas: Kiaulienos sprandinę supjaustome degtuko dėžutės dydžio gabaliukais.
Iš granatų išspaudžiame sultis. Svogūnus supjaustome griežinėliais. Mėsą sumaišome su svogūnais. Viską užpilame granatų sultimis ir alyvuogių aliejumi. Išmaišome. Marinuojame mėsą bent 2 valandas. Prieš kepant mėsą apibarstome druska ir pipirais. Mėsos gabaliukus suveriame ant iešmų. Kepame grilyje,
šašlykinėjė arba orkaitėje. Skanaus
|
|
|
|
|