Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rugiagėlių g., Klonių k., Vilniaus r. sav.,
Taikos g., Kreivalaužių k., Vilniaus r. sav.,
Kuosinės g., Kuosinės k., Vilniaus r. sav.,
Baraškų g., Kuprioniškių k., Vilniaus r. sav.,
Daumanto g., Kuprioniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos sprandinės 2 granatai 2 svogūnai 50 ml alyvuogių aliejaus Druska Pipirai
Gaminimas: Kiaulienos sprandinę supjaustome degtuko dėžutės dydžio gabaliukais.
Iš granatų išspaudžiame sultis. Svogūnus supjaustome griežinėliais. Mėsą sumaišome su svogūnais. Viską užpilame granatų sultimis ir alyvuogių aliejumi. Išmaišome. Marinuojame mėsą bent 2 valandas. Prieš kepant mėsą apibarstome druska ir pipirais. Mėsos gabaliukus suveriame ant iešmų. Kepame grilyje,
šašlykinėjė arba orkaitėje. Skanaus
|
|
|
|
|