Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, is kurios kilo taip daznai kaip prieskoniai dabar naudojami juodieji pipirai,
Salis, is kurios kilo tango,
Salis, is kurios kilus pakavimo kompanija Tetra-pak,
Salis, is kurios miestelio Vichy yra kiles musuose geriamas to paties pavadinimo mineralinis vanduo,
Salis, kur gaminamas Cesterio suris,
Taikos g., Daugų m., Alytaus r. sav.,
Turgaus a., Daugų m., Alytaus r. sav.,
Vilniaus g., Daugų m., Alytaus r. sav.,
Vytauto g., Daugų m., Alytaus r. sav.,
Nečiuikų g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 gramų jautienos faršo 1 svogūnas 2 skardinės konservuotų pomidorų be odelių 1 skardinė aštrių konservuotų pupelių 200 gramų meksikietiško (arba kito aštraus) pomidorų padažo 1 stiklinė
jautienos sultinio Truputį čili pipiro arba aitriosios paprikos
Gaminimas: Faršą ir svogūną pakepinti keptuvėje. Sudėti pupeles ir pomidorus ir troškinti viską kartu, po to supilti pomidorų padažą. Viską troškinti apie 10min. Po to supilti į puodą, supilti sultinį, čili ir/ar
prieskonių ir su mikseriu/blenderiu pertrinti. Dar viską pavirti ant silpnos ugnies kokias 10 min. Patiekiant galima užbarstyti sūrio. Skaniausia valgyti su česnakiniu skrebučiu.
|
|
|
|
|