Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kuri planeta nepriklauso nei zemes, nei didziuju planetu grupems,
Kelintadienis japonijoje vadinamas suiyobi - vandens diena,
Kauboju varzybos,
Uzrasas akmenyje, metale ant paminklo, varpu, monetu, medalionu ir pan.,
Lotyniskasis Heraklio vardas,
Lukiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lukiškių skg., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lūšių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lvovo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
M. Antokolskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g menkės filė Druskos ir pipirų - pagal skonį 2 šaukštai augalinio aliejaus (kepimui) Braškių salsai: 1 pundelis šviežių mėtų lapelių 1-2 šaukštai citrinos sulčių 1 šaukštelis
skysto medaus 1 šaukštas balzaminio acto 15 šviežių braškių
Gaminimas: Žuvį supjaustome nedideliais gabaliukais, įtriname prieskoniais ir palaikome apie 1 valandą. Po to kepame įkaitintame aliejuje apie 5-8 minutes iš abiejų pusių. Prie žuvies patiekite braškių
salsą. Braškes ir mėtas susmulkinkite. Visus produktus skirtus salsai sumaišykite. Gero apetito
|
|
|
|
|