Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šakališkių 4-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 5-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 6-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 7-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 8-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Žuvies kepsneliams: 500 g menkės ar saidos filė 2 šaukštų krakmolo 2 didelių skiltelių česnako 1 nubraukto šaukštelio druskos "Santa Maria" penkių rūšių pipirų mišinio maltų
lauro lapelių krapų džiuvėsių apibarstymui aliejaus kepimui
Daržovių garnyrui: 500 g bulvių 2 didelių morkų 200 g nulupto moliūgo 150 g šaldytų žaliųjų žirnelių 1 didelio svogūno 1 saliero stiebo 2 kubelių daržovių sultinio 1 stiklinės
grietinėlės 50 g sviesto 1 šaukštelio krakmolo baziliko mairūno žalių krapų šaukštelio druskos
Gaminimas: Žuvį peiliu sukapoti gabaliukais, sumaišyti su smulkiai supjaustytais česnakais ir palikti pastovėti bent tol, kol susiruošime daržoves. Tuomet į žuvies masę
įberti druskos, pipirų, maltų lauro lapų, supilti krakmolą, pridėti smulkintų krapų, gerai išmaišyti, apvoliojus džiuvėsiuose kepti aliejuje. Galima ant keptuvės, galima orkaitėje. Daržoves susmulkinti norima forma ir sluoksniuoti į kepimo, ar troškinimo indą, išteptą svietu - svogūnus,
salierus, bulves, žirnelius, morkas, moliūgą. Sultinio kubelius ištirpinti šiltame vandenyje. Tuomet šlakelyje karšto vandens išmaišyti krakmolą, bei 25 g sviesto ir supilti į sultinį. Pamaišyti, supilti grietinėlę. Po to suberti prieskonius - po žiupsnelį baziliko, mairūno, šaukštelį druskos. Gerai
išmaišytą tirpalą supilti ant daržovių. Apibarstyti smulkintais krapais bei troškinti karštoje orkaitėje apie 1 val.
|
|
|
|
|