Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vinciūniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g mėsos 125 g majonezo 50 g garstyčių 2-3 svogūnai druskos pipirų
Gaminimas: Paruošti marinadą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų
pagal skonį. Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti. Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje. Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti
į puodą. Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.
|
|
|
|
|