Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos miestas, esantis dvieju didziuju upiu santakoje,
Lietuvos miestas, kuriame 1962 m. pradejo veikti galinga elektrine,
Lietuvos miestas, kuriame yra raganu kalnas,
Lietuvos miestas, turejes net 5 LKL klubus,
Lietuvos miestelis, buves pasiskelbes respublika ir kuriame stovi paminklas Vytautui,
Šlaito g., Lepšiškių k., Kauno r. sav.,
Žemuogių g., Lepšiškių k., Kauno r. sav.,
Liepų g., Linksmakalnio k., Kauno r. sav.,
Sandėlių g., Linksmakalnio k., Kauno r. sav.,
Saulės g., Linksmakalnio k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g mėsos 125 g majonezo 50 g garstyčių 2-3 svogūnai druskos pipirų
Gaminimas: Paruošti marinadą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų
pagal skonį. Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti. Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje. Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti
į puodą. Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.
|
|
|
|
|