Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežero g., Plinkšių k., Mažeikių r. sav.,
Konstantino Pliaterio g., Plinkšių k., Mažeikių r. sav.,
Miško g., Plinkšių k., Mažeikių r. sav.,
Tujų g., Plinkšių k., Mažeikių r. sav.,
Maigų g., Pluogų k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g mėsos 125 g majonezo 50 g garstyčių 2-3 svogūnai druskos pipirų
Gaminimas: Paruošti marinadą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų
pagal skonį. Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti. Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje. Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti
į puodą. Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.
|
|
|
|
|