Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vėjo g., Medeikių k., Biržų r. sav.,
Vilniaus g., Medeikių k., Biržų r. sav.,
Vilties aklg., Medeikių k., Biržų r. sav.,
Vingio g., Medeikių k., Biržų r. sav.,
Draugystės g., Meilūnų k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g maltos kiaulienos 1 morka; 1 baklažanas; 3 skiltelės česnako; 200 g fermentinio sūrio; 2 šaukštai majonezo; Sauja smulkintų petražolių; Pipirai ir druska mėsai; Aliejus
kepimui.
Gaminimas: Baklažaną pjaustyti griežinėliais ir dėti ant sviestu pateptos skardos dugno. Morką supjaustyti šiaudeliais ir su smulkintais česnakais pakepinti. Pakepintas morkas paskleisti ant baklažanų. Paprieskoniuotą mėsą taip pat šiek tiek apkepti ir dėti ant morkų
sluoksnio į kepimo indą. Fermentinį sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su majonezu bei petražolėmis. Visą šį turinį tolygiai paskirstyti ant mėsos sluoksnio ir kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|