Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gijos 20-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 3-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 4-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 5-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 6-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 ryšulėlio šviežių mėtų 500 g maltos mėsos (maišytos) 1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų 1 pakelio mocarelos sūrio rutuliukų (po 15
g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais Padažui: 500 g trintų pomidorų 100 ml vištienos sultinio 1 a. š. SANTA MARIA raudonėlių 1 skiltelės česnako, smulkinto
Gaminimas: Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas
mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C . Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite
ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių. Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
|
|
|
|
|