Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liaudies g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Liepų al., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Liepų takas, Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Lygioji g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
M. Daukšos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 ryšulėlio šviežių mėtų 500 g maltos mėsos (maišytos) 1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų 1 pakelio mocarelos sūrio rutuliukų (po 15
g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais Padažui: 500 g trintų pomidorų 100 ml vištienos sultinio 1 a. š. SANTA MARIA raudonėlių 1 skiltelės česnako, smulkinto
Gaminimas: Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas
mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C . Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite
ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių. Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
|
|
|
|
|